Hae mukaan Boost -markkinointi- ja valmennusohjelmaan
Täytä alla oleva hakemus.
Tämä kenttä on pakollinen.
Tämä kenttä on pakollinen.
Anna kelvollinen sähköpostiosoite.
Tämä kenttä on pakollinen.
Tämä kenttä on pakollinen.
Valitse jokin vaihtoehto.
Tämä kenttä on pakollinen.
Tämä kenttä on pakollinen.
Tämä kenttä on pakollinen.
Valitse vaihtoehto
Valitse vähintään yksi vaihtoehto

Olen tutustunut Boost-toiminnan ja jäsenyyden sääntöihin:

1. Minun toivotaan osallistuvan kokouksiin paikan päällä tai etänä mahdollisuuksien mukaan. Olen valmistautunut pitämään oman viikkoesityksen. Annan suostumukseni kokouksen taltiointiin ja ymmärrän, että osallistumiseni kokouksiin voi näkyä sosiaalisen median uutisvirrassa. Mikäli en halua esiintyä kuvissa tai videoissa, on itseni vastuulla ilmoittaa siitä kokouksen järjestäjälle ja sijoittautua kokouspaikassa siten, että en tule kuvattavaksi. Varaamalla liiketoimintapaikan pyrin synnyttämään siitä hyötyä muille jäsenille tuomalla kokouksiin vieraita sekä suosittelemalla aktiivisesti tuntemiani ryhmän muita jäseniä omille sidosryhmilleni.

2. Toimin ryhmän jäsenten eduksi parhaalla tavalla. Käsittelen saamani Liidit nopeasti ja ammattitaidolla ja ymmärrän jokaisen Liidin sisältävän toisen jäsenen luottamusta minua ja edustamaani toimintaa kohtaan.

3. Osallistun Boostin tarjoamiin valmennuksiin ja ymmärrän, että valmennukset ovat osa henkilökohtaista kasvupolkua, jonka tavoitteena on edesauttaa oman ja toisten jäsenten liiketoiminnan kehittymistä.

4. Raportoin johtoryhmän ohjeistamaan Boost-järjestelmään antamani tai vastaanottamani Liidit sekä syntyneet Diilit.

5. Ymmärrän miten Finder's Fee -komissiojärjestelmä toimii, että sen kohde on jäsenmaksun maksava yritys, miksi sen raportointi oikein ja oikea-aikaisesti on tärkeää, miten se lisää muiden jäsenten luottamusta omaa liiketoimintaani kohtaan ja milloin edustamani yritys ei ole oikeutettu ko. komissioon.

6. Haluan antaa positiivisen ja laadukkaan mielikuvan itsestäni, yrityksestäni sekä edustamani Boost-ryhmästä viestimällä ihmisistä ja asioista asiallisesti niin sisäisissä kuin ulkoisissa viestintäkanavissa.

7. Osallistun niihin viestintäkanaviin aktiivisesti, joita jäsenyys ryhmässä edellyttävät. Näitä Boost-johtoryhmän käyttämiä sosiaalisen median kanavia ovat esim. Facebook, WhatsApp.

8. Maksan jäsenmaksun 7 pv kuluessa jäsenhakemuksen hyväksynnästä tai uuden jäsenkauden alkaessa. Jäsenmaksu veloitetaan jäsenen ilmoittamalta luottokortilta etukäteen valitun jäsenkauden mukaisesti. Jäsenkauden vaihdosta tulee ilmoittaa ryhmän Managerille tai Boostin toimistolle kirjallisesti 1 kk ennen seuraavan jäsenkauden veloitusta. Ymmärrän, että huomautettu ja maksamaton jäsenmaksu poistaa oikeuteni osallistua ryhmän viikoittaisiin kokouksiin, vapauttaa liiketoimintapaikkani muille haettavaksi sekä poistaa oikeuden Finder's Fee -komissioon. Ymmärrän jäsenmaksun sekä Boost-organisaation osuuden Finder's Fee -komissiosta mahdollistavan laadukkaan Boost-valmennustoiminnan sekä jäsenyrityksen edustamien tuotteiden / palveluiden markkinointiohjelman nyt ja tulevaisuudessa. Tarkemmat säännöt ja toiminnan ehdot osoitteessa www.boostfinland.fi/saannot/

Valitse vaihtoehto
Älä koskaan lähetä salasanoja tai luottokorttitietoja tällä lomakkeella.
Version: 1.1, Powered by MarkkinointiMylly from RespaSolutions Oy